Dillerden Düşmeyen Wednesday Hakkında İlginç Gerçekler

2

Netflix'in yeni gözdesi Wednesday dizisi oldu. Wednesday konusu ile adeta gündeme damga vurdu. Bu yazımızda Wednesday, wednesday oyuncuları, wednesday konusu hakkında bilgiler vereceğiz. 


Son zamanların en çok konuşulan Wednesday dizisi gündeme adeta bomba gibi düştü. Netflix'in en çok konuşulan dizisi olmayı başardı. Wednesday oyuncuları başarısı daha da konuşulmaya devam ediyor. Wednesday konusu birçok videoya da konu oldu.

Aynı zamanda Addams Ailesi'nden uyarlama olduğu da bilinmektedir. ABD yapımı olan Wednesday konusu ile adeta büyülüyor. Çekimleri ise 2021-2022 tarihleri arasında Romanya'da gerçekleştirildi. 

23 Kasım'da netflix'te yayınlanan dizinin 1.sezonu bitti ve 8 bölümden oluşuyor. Gelecek sezonları da yine netflix üzerinden yayınlanmaya devam edecektir. Çoğunlukla olumlu eleştiri alan Wednesday en çok izlenen diziler arasında. 

Wednesday oyuncuları kimdir? 

Gündem olan Wednesday dizisi her geçen gün konuşulmaya devam ediyor. Wednesday oyuncuları ise şunlardır; Jenna Ortega, Catherine Zeta Jones, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Luis Guzmán, Isaac Ordonez, Jamie McShane, Christina Ricci ve Fred Armisen yer almaktadır. 

Wednesday Türkçe anlamı olarak çarşamba demektir. Tim Burton'ın "Addams Family" adlı dizisinin başka bir boyutu olmuş. Wednesday konusu içerisinde de Addams ailesi var. Ayrıca dizi başlar başlamaz 85 ülkede de en çok izlenen dizi listesinde 1.sırayı kaptı. 

Wednesday konusu nedir? 

Zeki ve bir o kadar da insanlardan uzak durmayı yeğleyen bir genç kızın bazı sebeplerden ötürü başka okula gidişini anlatır. Gittiği okulda yeni dostlar edinen Wednesday bir o kadar da düşman edinmektedir. Wednesday dizide cinayetleri araştıracak ve dedektiflik yapacak. 

Yorum Gönder

2 Yorumlar
  1. çok keyifli bir iş yapmışlar:) addams ailesinin yeni yorumu ve karakterler güzeldi

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

buttons=(Tamam) days=(20)

Kullanıcı deneyimini artırmak için çerezler kullanılır. MAVİTANLA
Accept !
Üst