Elon Musk Sahte Hesaplar İçin Yavaşlama Emri Verdi

4
Milyarder olan Elon Musk Twitter üzerinde yeni özellikler güncellemeye devam ediyor. Elon Musk Twitter'ı daha güvenilirliğini sağlamak için sahte hesapların bir çoğunu etkisiz hale getiriyor. Twitter ekibi son zamanlarda bir hızla bu sahte hesapları temizlemeye çalışıyor. 


Twitter üzerinde sahte hesapların kapatılması sistemini bir sürelik duraklattılar. Birçok hesabın kapanması twitter kullanıcılar arasında tartışmalara sebebiyet verdi. Ünlü iş insanı Elon Musk Twitter’ı satın almasının ardından birçok yeniliğe imza attı. Twitter'ı sahte hesaplardan temizlemeye başlayan twitter çalışanları bir süre twitter için bu duruma ara verdiklerini açıkladılar.  

Birçok twitter kullanıcısı hesabının kapanması üzerine adeta sinir küpü oldu. Twitter sahibş Elon Musk ise Twitter hesabından resmibir açıklama yaptı. Bu açıklamaya göre Elon Musk sahte hesaplar için yavaşlama emrini vermiş bulundu.  

Ünlü CEO Elon Musk, şirketi Twitter ‘ı satın almadan aylar önce sahte hesapları yeneceğine dair bir söz vermişti. Bu sözünü tutan yatırımcı Elon Musk’ın Twitter konusundaki önceliğinin güvenlik olduğunu herkes artık biliyor. Ek olarak da sosyal medya devinde sahte hesap ve zararlı içeriği kontrol etme konusunda bir hayli gelişilmiş durumda.  

Milyarder Elon Musk çok fazla spam hesabı temizlediklerini açıkladı. Çok sayıda hesabın temizlenmesi üzerine de bu konuda şimdilik yavaşladıklarını belirtti. Her ne olursa olsun Twitter'ı güvenlik açısından gittikçe iyileştireceğini belirtti. 

Yorum Gönder

4 Yorumlar
  1. Twitter devri bitiyor gibi :D

    YanıtlaSil
  2. Elon Musk, bu gidişle tüm sosyal medya platformlarını ele geçireceğe benziyor. Adam hem zengin, hem de akıllı.

    YanıtlaSil
  3. yanlışlıkla benim hesabı kapatmazlar umarım :D

    YanıtlaSil
  4. Elon Musk Twitteri satın almasa idi dahi iyidi :)

    YanıtlaSil
Yorum Gönder

buttons=(Tamam) days=(20)

Kullanıcı deneyimini artırmak için çerezler kullanılır. MAVİTANLA
Accept !
Üst