WhatsApp'dan Güncelleme | Yeni Özellik Geliyor

0

WhatsApp yeni güncelleme getirdi. Bu güncelleme büyük bir fark yaratacak. İşte o güncelleme! 

WhatsApp Yeni güncelleme getireceğini duyurdu. Bu yeni güncellemeye göre WhatsApp Yeni emojilere sahip olacak. WhatsApp için 21 yeni emoji geliyor. WABetaInfo tarafından yapılan açıklamaya göre WhatsApp için 21 yeni emoji gelecek. 

Ayrıca WABetaInfo tarafından yapılan açıklamaya göre WhatsApp sahip olduğu bazı emojilerde değişikliğe gidecek. Yani  8 adet emojinin tasarımını değiştirerek baştan yaratacak.

   

WhatsApp 21 yeni emoji

WABetaInfo yaptığı açıklamalara göre Android 2.22.8.8 WhatsApp güncellemesi geliyor. Bu güncellemeye göre 21 tane yeni emoji gelecek. WhatsApp güncellemesi için 8 tane de emoji gözden geçiriliyor. 

WhatsApp’a aynı zamanda pembe emoji de geliyor

Bu emojilerin içerisinde pembe kalpte var. Artık pembe kalpte olacak. Ayrıca farklı renkte kalpler ve çeşit çeşit hayvanlar da var. WhatsApp kullanıcıları için pembe kalp emojisi artık vazgeçilmez olacak.


Ayrıca WhatApp kullanıcılarını büyük dertten kurtaracak 'tarihe göre arama' özelliği getiriyor! 

WhatsApp 22.24.0.77 sürümü eşliğinde gelecek olan güncelleme yolda. Artık mesajları tarihe göre ayarlayabileceksiniz. Ama sürümün henüz ne zaman İos kullanıcılarına sunulacağı konusunda açıklama gelmedi.  

Yorum Gönder

0 Yorumlar
Yorum Gönder (0)

buttons=(Tamam) days=(20)

Kullanıcı deneyimini artırmak için çerezler kullanılır. MAVİTANLA
Accept !
Üst